Poreklom sa sunca -KRAJ SERIJE -Dae-young je takođe živ

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 16. epizoda – KRAJ SERIJE – 1. dio – Dae-young je takođe živ!

By  | 

Kada Mo-yeon shvati da je zaista živ, naljuti se, odgurne ga i govori da to što je živ ne čini da sve bude u redu. Prolazi kroz buru emocija- plače, viče i onda smireno kaže da joj ne treba, pa ga onda zagrli i kaže da ga voli. On smireno čeka da ona svari sve.
U Uruku, Dae-young dolazi pred Muyng-joo, povrijeđen, ali živ. Stane pred nju i gleda je već uplakan. Izgovori riječi na čije izgovaranje je čekao sigurno godinu dana: ” Žao mi je, potrajalo je da odgovorim. Ne rastavljamo se, nikada se neću od tebe rastaviti.” Ona ga počne udarati po grudima, jecajući i on je privuče i poljubi. Ona ga odgurne da ga udari još jednom i on je ponovo poljubi. Kim-bum šalje ljude da treniraju. Ali šokira se vidjevši Dae-younga i počne plakati vidjevši da je njegov prijatelj i spasilac živ. Dae-young ga zagrli i zadirkuje ga što plače pred svojim ljudima. Pita kako je prošao test za višu školu i ovaj kaže da je prošao. Ponosan, Dae-young se nasmije i zagrli ga ponovo.

Kasnije, te noći, Muyng-joo daje Dae-youngu njegovu pločicu sa imenom koju je nosila čitavo vrijeme. Čisti ga i brije dok je on intenzivno posmatra i obećava joj da neće umrijeti ponovo. Muyng-joo mu ne vjeruje, iako želi, jer to što joj se vratio je iskoristilo svu njenu sreću. On govori da je i Shi-jin živ i saznaje gdje su išle Muyng-joo i Mo-yeon. Muyng-joo ga pita šta se zaista desilo na misiji, i on joj govori da ih je neprijateljska vojska zarobila prije eksplozije. Prvo su držani u skladištu gdje su bombe, a onda u ćeliji nekoliko mjeseci. Vidimo ih, kako su pretučeni i krvavi spašeni od maskiranog čovjeka baš kada su njihovi zarobljivači došli da ih ubiju. Čovjek klekne da ih oslobodi i skine masku- to je Jung-joon.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site