Poreklom sa sunca -KRAJ SERIJE -Dae-young je takođe živ

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 16. epizoda – KRAJ SERIJE – 1. dio – Dae-young je takođe živ!

By  | 

Shi-jin takođe priča Mo-yeon i ona se ljuti što je slomio ruku ponovo. On se našali da je srećnik što ima djevojku koja je doktor, Mo-yeon veli da su joj nedostajale njegove šale i zagrli ga ponovo. On se prisjeća svih svojih povreda i govori da se to neće ponovo desiti. Ugleda iznenađen hranu za svoju komemoraciju. Mo-yeon iznenada brine, i zgrabi prvog volontera da potvrdi da li je Shi-jin stvarno tu ili plod njene mašte. Zadovoljna, ponudi SHi-jinu hranu i preko videa zove svoje prijatelje iz bolnice. Oni ugledaju Shi-jina pored nje i svi pomisle da je duh, Sang-hyun se onesvijesti. 😀
Mo-yeon se smije i Shi-jin se žali da to nije smješno. Oni je zovu ponovo i Chi-hoon plače dajući joj instrukcije da kaže Shi-jinovom duhu da ga voli tako da on može da počiva u miru. 😀

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Shi-jin se žali stalno i ona govori da će im objasniti sve kada dođe i prekine.
Dae-young i Shi-jin se vraćaju kući i prije nego što mogu čak salutirati generalu Yoonu, on ih zagrli i zahvali što su se vratiti. Čak i poručnik (sada pukovnik) Park zaplače. Tim Alfa vriši i zgrabi ih u veliki zagrljaj. Pukovnik Park im naredi da napišu izvještaj.
Kraj prvog dijela.
Picture source: www.dramabeans.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site