Toscana 33 i 34 epizoda,Ottavija je imala stednju - Turske-Serije.Net

Italijanske serije

Toscana 33 i 34 epizoda,Ottavija je imala stednju

By  | 

Ottavija je imala stednju

33 Epizoda

Tessa istražuje sama i odlazi Ruggeru. Uverena je da je Ottavijina smrt povezana sa smrtima Viole i Andree. Banka kontaktira sa tri sestre. Baka Ottavia je imala pretinac u kojem su našli 152 miliona lira. Otkriju da je otvorila pretinac 1984.
Tavianice pokušavaju otkriti zašto je njihova baka svaki mesec pohranjivala u pretinac 4 milona i nije potrošila ni novčića. U međuvremenu Elena odlazi Manciniju u vojarnu i donosi mu jelo. Među njima se nešto događa. Marzia otkrije da je novac koji je njihova baka svakoa meseca pohranjivala u pretinac dolazio iz tvtrke za medicinska savetovanja – a vlasnik tvrtke je bio Amedeo! Sada čak i Marzia i Tessa misle da je Amedeo bio njihov otac. Aurora počne istraživati. Želi saznati zašto je Amedeo svakog meseca plaćao njenoj mami i baki. Odluči otići u bolnicu; to je jedina Amedeova poveznica s Villalbom. U bolnici otkriva da je Amedeo dao otkaz nekoliko dana nakon njenog rođenja i da je potom napustio mesto. A nakon što je otišao, počeo je slati novac Evi Taviani.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site