1001 noć – 162. i 163. epizoda – Šeherezada napušta Onura, Ali Kemal se razvede od Ahu!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 162. i 163. epizoda – Šeherezada napušta Onura, Ali Kemal se razvede od Ahu!

By  | 

Šeherezada napušta Onura, Ali Kemal se razvede od Ahu!

162: Benu pristane potražiti stručnu pomoć i zajedno sa sestrom, Keremom i Šeherezadom poseti kliniku za lečenje od alkoholizma. Međutim, uverena je da će joj tek sad postati najteže jer Kerem neće smeti biti uz nju. Šeherezada i deca prave pritisak na Onura da im vrati Firdevs. Ali Kemal je srećan jer je dobio sudsko rešenje o razvodu braka s Ahu, a Fusun muči napetost koja je prisutna u kući. Mertu jako smeta što se Burak i Melek ponovo zbližavaju. Nadide ispriča Šeherezadi što je saznala od Ede. Ljuta što je njena najmračnija tajna dospela u javnost, Šeherezada poseti Onura tražeći iskren odgovor kome se hvalio i ispričao što se dogodilo te „crne noći“…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


163: Šeherezada ne može verovati da je Onur prekršio obećanje i nekome rekao za njihovu tajnu o „crnoj noći“. Nakon što se izvikala na njega u firmi, Šeherezada, na rubu živčanog sloma, odluči uzeti Kana, zauvek napustiti kuću i nestati iz Onurovog života. Kerema muči griža savesti što je odao tajnu, a novu brigu donese mu vest da je Benu pobegla iz klinike. Nakon što prizna Burhanu i Nadidi da je dao novac Šeherezadi za noć provedenu s njim, Onur će se po prvi put zameriti Burhanu, ali će i shvatiti da Eda takođe zna za njihovu tajnu pa odluči posetiti Kerema koji joj je to i rekao! Pijana Benu doživi neugodno iskustvo s nepoznatim muškarcem u noćnom baru i u šoku pozove sestru u pomoć.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *