1001 noć – 54. i 55. epizoda – Ali Kemal želi da se razvede od Fusun, Šeherezada odluči da potpiše predbračni ugovor!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 54. i 55. epizoda – Ali Kemal želi da se razvede od Fusun, Šeherezada odluči da potpiše predbračni ugovor!

By  | 

Ali Kemal želi da se razvede od Fusun, Šeherezada odluči da potpiše predbračni ugovor!

54: Onura izbaci iz takta Šeherezadina odluka o potpisivanju predbračnog ugovora i o tome odluči razgovarati s Peride. Nakon što je čula kako joj sin u bunilu doziva Šeherezadino ime, Seval odluči spojiti Benu s Keremom. Onura čeka još jedan poslovni uspeh. Nadide ukori Fusun što svakodnevno preti da će Ali Kemalu zabraniti da posećuje kćerke. Šeherezada i Onur broje dane do svadbe i odluče reći Kanu da će se venčati. Uprkos Šeherezadinu protivljenju, Mihriban traži novi posao. Šeherezadu će jako iznenaditi Burhanova odluka o nasledstvu.

55: Šeherezada i Onur su zaokupljeni pripremama za svadbu, a Kerem je sve nemirniji. Zejnep i Ajšen komentarišu veličinu vile u koju će se Onur i Šeherezada preseliti, ali i iznos koji nameravaju potrošiti za svadbu. Gani sazna da je Džansel trudna, a Fusun se uznemiri jer je Ali Kemal sudskim putem zatražio razvod braka. Peride se iznenadi kada u novinama pročita informacije o troškovima Onurovog venčanja. Melek ne može prikriti osećaje kada sazna da se Zafer zanima za nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *