11. 4. 2018. i 12. 4. 2018. - Najave za indijske serije - Naamkaran, Ikyawann, Shakti, Odbačeno siroče...

Vesti

11. 4. 2018. i 12. 4. 2018. – Najave za indijske serije – Naamkaran, Ikyawann, Shakti, Odbačeno siroče…

By  | 

11. 4. 2018. i 12. 4. 2018. – Najave za indijske serije – Naamkaran, Ikyawann, Shakti, Odbačeno siroče…

Prevod: Maya. 🙂

Shakti:
Surbi želi da spreči Harmanovo i Đaslinino venčanje. Harak Sing je unajmio Varuna da spreči Surbi u tome!
Somija govori Harmanu da će ga zauvek napustiti onog trenutka kada oženi Đaslin. Kune se u to. Harman prihvata izazov. Somija se šeta sama noću i misli o svemu. Tužna je i moli se Bogu za pomoć… Harman se pita gde je Somija dosad i brine se za nju. Somija se vraća kući i Harman pokazuje svoju brigu. Đaslin vidi Harmanovu ljubav i brigu za Somiju, te reši da se ne meša i da napusti kuću. Harak Sing je spreči i ubedi da se vrati nazad. On plače namerno i tako je emotivno ucenjuje. Viren, Ravi i Šano mu se u tome pridruže… Oni drame. Videvši ih takve, Đaslin reši da ostane u kući i da se uda za Harmana. Harak Sing zakazuje venčanje za dva dana.

Surbi je svesna Varuna i njegovog ponašanja, te donosi pred njega papire za razvod. Ona želi da se razvede od njega i besna je. Varun uzima papire i zapanjen je: ,,Šta? Ovo… Ovo su papiri za razvod?! Ti ne znaš šta ja mogu da uradim, Surbi. Mogu da kažem svima da je tvoja sestra (Somija) transrodnica i da je tako oblatim da je ljudi pretuku i ubiju.”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!