1920: Evil Returns-1920: Zlo se vraća

Indijski filmovi

1920: Evil Returns-1920: Zlo se vraća

By  | 

Ipak, Đaidev je odlučan da je čuva kući osećajući posebnu vezu sa njom. On je naziva – Sangita. Čudne stvari se dešavaju oko nje kao što je povraćanje eksera i priviđanje duhova. Na putu ka bolnici, Sangita biva potpuno zaposednuta od strane duha. Kako bi je spasio, Đaidev se obraća grobaru kao jedinoj osobi koja bi mogla da pomogne. Ubrzo, Đaidev otkriva da je Sangita u stvari njegova davno izgubljena ljubav Smruti. On odlazi na Smrutino staro boravišno mesto ne bi li saznao istinu, ali otkriva da je Karuna bila tu pre njega i raspitivala se takođe za Smruti. Đaidev se vraća kući i zatiče Karunino mrtvo telo u šumi kako visi uz samoubilačku poruku pored, te iz poruke doznaje da je njegov drug Amar – večito ljubomoran na njegov uspeh – iskoristio Karunu u lošem smislu da bi se osvetio. Kad je Amar saznao da je Đaidev voleo Smruti, otišao je kod nje glumeći Đaideva i odveo je u Šimlu da bi je iskoristio. Međutim, i Amar je umro – te je njegov zao duh zaposednuo Smruti.

Grobar upozorava Đaideva da je duh jako osvetoljubiv i da mora biti preko prevare vraćen tamo gde je sve krenulo – u svoju rezidenciju u Šimli. Kad Smruti dodirne njegov leš, duh će napustiti njeno telo i vratiti se u svoje; telo može biti potom zapaljeno, a Amarov duh oslobođen karmičkog ciklusa života i smrti. Dok radi ovo, Smruti ne sme znati gde je odvedena kako ne bi i duh unutar nje saznao i otišao. Zato, Smruti je onesvešćena i potpuno prekrivena svetom tkaninom dok je odvedena u Šimlu. Oni stižu na mesto, ali prestrašen čuvar groblja se saplete i sveta tkanina sklizne sa Smrutinog lica probudivši duha. Zaposednuta Smruti pravi metež i ubija sve okolo, osim Đaideva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *