Mn 17.12.2015.,Mala nevesta 2075 epizoda - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 17.12.2015.,Mala nevesta 2075 epizoda

By  | 

anandiMangla daje mleko Nimboli i pita je šta čita.Nimboli joj pokazuje strip i govori joj da je jako zabavno.Mangla joj kaže da popije mleko.Anandoi dolazi u sobu i pita je da li voli komične knjige.Kaže joj da će joj biti još veći užitak kad nauči da čita.Nimboli kaže da će pokušati da čita.Mangla kaže da će Nimboline oči biti umorne ukoliko bude puno čitala.Anandi kaže da joj se ništa neće desiti.Anandi uči Nimboli da čita.Mangla je ljuta.

Akira kaže Badriju da Kundan nije uspeo da iskoristi Gajrajevu pomoć.Kaže Badriju da se izvine Gajraju zbog Kundanovog ponašanja.Akira kaže da je čuo stražara da govori o napuklom zidu i da su pozvali izvodjače zbog popravke.On planira beg.Proveravaju zid i nalaze napuklo mesto.Akira govori da stiže kod Jagdiša Singa po osvetu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mangla zove Kamli i govori joj da je Šivam spašen i da su otmičari želeli Nimboli.Mangla kaže da svi krive Nimboli i da Nimboli mnogo plače.Kamli je pita ako ne vole Nimboli zašto je sprečavaju da ode sa njom.Poziva je u Jhalra.Mangla razmišlja da oni neće da dozvole da Nimboli ide.

Gledaćete:Anant pita Nimboli zašto Manglu zove majkom, pita je kako bi zvala svoju pravu majku.Nimboli kaže djavo, govori da je mrzi…Odlazi trčeći kod Manglu i plače.Mangla odlazi da priča sa Anandi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *