Dadi Bua daje Dasharathu 24 sata da pronađe Dhaaninog muža!

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (227. ep.) 23.04.2016. – Dadi Bua daje Dasharathu 24 sata da pronađe Dhaaninog muža!

By  | 

capture-20160423-180131

Dadi Bua daje Dasharathu 24 sata da pronađe Dhaaninog muža!
Epizoda počinje sa Kamini koja pjeva tradicionalnu molitvenu pjesmu ‘Om Jai Jagdish..Hare’. Dasharath,Sushma i ostali joj se pridružuju. Dasharath hvali njen glas,Kanak veli da im se dopada (njen glas). Dadi Bua upita Kamini da podijeli ‘prasad’ svima. Doda da je ta medicinska sestra tj. Dhaani zlosutna,neka ide u svoju sobi i ne prelazi na njihov put kao crna sijenka. Sushma pokuša nešto reći,ali Dadi Bua nastavi da jednom kada Viplav ozdravi,ona (Dhaani) mora otići. Čuje se Viplavov glas koji govori da Dhaani neće ići nigdje. Veli da kada Kamini može raditi arti,a gost je,zašto onda Dhaani ne može ostati tu. Kamini podrži Viplava,veli da ‘prasad’ trebaju biti data svima jer Bog ne pravi razliku među svojim vjernicima. Dasharath ih pozove da idu jesti. Viplav govori Dhaani da će on reći sve Dadi Bui. Dhaani ga upita da sačeka joj jedan dan,dok prođe Shalinin oproštajni ritual. Shalini i Pankaj dolaze u Tripathi kući. Dadi Bua i Viplav hrane Pankaja slatkišima. Sushma veli da Shalu izgleda srećno. Kanak daje poklone. Kamini pita Shalini da uzme poklon od nje. Shalini odbija. Kamini nastavi da ona daje taj poklon s ljubavlju,to su dva sata sa povezanim GPS-om.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *