Nemilosrdan - 16. epizoda!

Gaddar / Nemilosrdan

Nemilosrdan – 16. epizoda!

By  | 

Saznavši da Ekber ne može ispuniti svoju dužnost, Arif stavlja Ekberu u službu ubicu kojeg poznaje iz kompanije. Dahan i Kurt upadaju na jednu od tačaka koje vode do glavne kuće kako bi se približili Arifu. Saznavši za ovu situaciju, Arif diže nerede na sve, proglašava Dahana i Kurta đavolima i gađa ih.

Dok je Aydan, koju je napustio Dahan, veoma ljuta, Oya je veoma zadovoljna ovom situacijom. Aydan sarađuje sa Enverom i traži načine da naljuti Dahana. Budući da se njegova tenzija sa Dahanom nastavlja zbog problema sa snimkom, Enver prihvata ovu saradnju.

Nakon posljednjeg incidenta sa Enverom, Yagmur ne može probaviti ono što je vidjela i vraća se u porodičnu kuću. Kada Fatma sazna da je Dahan raskinuo sa Aydan, ona se suočava sa Enverom i Dahanom i savjetuje ih da poprave situaciju. Lejla prihvata Korkutovu ponudu pomoći i počinje da ispunjava ono što Korkut traži od nje kako se on ne bi vratio.

Misleći da napad na Arifovu kuću izvana neće biti dovoljan, Direktor misli da unutra mogu uvući doušnicu i pokušava nagovoriti Lejlu za ovaj posao. Iako se Dahan snažno protivi, Lejla i Gurkan ulaze u Arifovu kuću. Dok se Dahanovi i Direktovi napori da okončaju organizaciju nastavljaju izvana, Lejla daje sve od sebe iznutra. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ali mala greška ih dovodi u opasnost. Dok se posljedice incidenta nastavljaju, Dahan saznaje da je Korkut živ.

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *