Divlji - 33. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 33. epizoda!

By  | 

Ruya se ne može pronaći uprkos svim naporima. Svijet staje za Yamana. Jedini cilj Neslihan i Guvena je pokušati održati svog sina u životu.

Čagla laže o tome šta se dogodilo sa Ruyom. Ona takođe pokušava sakriti glasovni snimak koji je ostavila Šebnem, koji dokazuje sve Serhanove zločine. Alaz je prisiljen podijeliti sestrinu laž. Jedina osoba koja može spriječiti Alaza da se uništi je Asi. Ali Asi je odlučna da prvo otkrije šta blizanci kriju.

Kako Ruyina sudbina postaje jasna, Šebnem postaje žarište Yamanove ljutnje. Yamanov jedini cilj je uhvatiti Šebnem koja je žrtvovala svoju kćerku za vlastite grijehe.

Serhan je ostvario svoj san i vratio se kući sa porodicom. Sada mora pronaći i eliminisati Šebnem, a da mu ne pokvari planove. Međutim, Šebnem je odlučna da se ne opeče a da ne povuče Serhana sa sobom i napravila je plan. Naročito nakon onoga što se dogodilo Ruyi, ona i Serhan su sada neprijatelji. A ishod Serhanovog i Šebneminog sukoba ima moć da utiče na svačiju sudbinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *