Presuda - 93. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 93. epizoda!

By  | 

Ilgazova odlučna potraga za Jeliz brzo ga uvuče u zamku. Štoviše, odmah na početku namještaljke stoji psihopat za kojeg svi znaju da ima svoje metode, ali ih nikad nisu uspjeli konkretizovati.

Vrlo teški trenuci čekaju Džejlin, koja pomno pazi na svaki Igazov korak tokom dana. Štoviše, kod kuće je Merdžan koji pita za Ilgaza i stalno priča…

S druge strane, za Čınara, čije je saslušanje stiglo, Dilan, koja je ključ za izlazak iz zatvora, mora se pronaći što prije i nagovoriti da svjedoči. Yektin plan da uhvati Bulenta uskoro će poći po zlu.

Zvona za uzbunu glasno zvone za Yektu, koji je stjeran u kut i sada je na njemu red da djeluje. Osman, koji odlučno napreduje u svom planu, udariće o zid pokušavajući napraviti posljednji potez.

Ilgaz se suočava licem u lice s ubicom, koji ga pita kako želi da bude njegova smrt i traži odgovor, kao da gleda u oči vlastite smrti. U svijetu u kojem voljeni nisu uz njih, svaki odgovor nosi veliku besmislenost. Njegov izbor odvešće ga na neočekivano, nepoznato putovanje, daleko od svih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *