Pandora (31. epizoda) - “ Da li vam je stalo!?”

Fanfiction nastavci

Pandora (31. epizoda) – “ Da li vam je stalo!?”

By  | 

pandora ir agavPandora : Da li vam je,makar na trenutak,bilo iskreno žao mene!?(Ragav spusti glavu i plače)Da li vam je makar na trenutak stalo do mene!? Dali vam je stalo do naivne devojčice koja vas je volela celim svojim bićem!?Do one koja vam je verovala više nego bilo kome!? Do one koja vas je volela više nego bilo kome!? Do one koja vam je dala svoje nevino srce,koje ste vi rastrgli na komadiće!? Odgovorite mi! DA LI VAM JE STALO,Ragave!?!
Ragav ništa ne govori ,samo grca u suzama.
Pandora : Ja ću vam reći….Nije vam stalo!A hoćete li da vam kažem kako mi je bilo prve bračne noći?
Ragav odmahuje glavom.
Pandora : Muž me pretukao (Ragav raširi zenice i pogleda je)! Tukao me dve godine gotovo svakog dana…Samo ću vam još jednu stvar reći. Onoliko ,koliko je onda vama stalo do moje ljubavi,toliko je danas meni stalo do vašeg pokajanja!
Taksi stiźe Pandora zaustavlja ona obriše suze dupatom i uđe u njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lavanja dobija paket ali ne vidi ko ga je poslao.Drhtavim rukama ga otvara i ugleda “krvavu “venčanicu. Ona šizi ali ipak shvati da se radi o sosu.Onda vidi da je dobila mangalsutru napravljenu od malih lobanja i crni sindur. Opet je tu stajala poruka : “ Crno i krvavo,kao tvoja duša…Rohan”.
Ona vrisne ,sruši se na pod i počne plakati.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *