Shekar briše Shumin sindur i oni se razvode!

Indijske Serije

Swaragini (414. ep.) 26.09.2016. – Shekar briše Shumin sindur i oni se razvode!

By  | 

swara Swara se misli kako Adarsh pravi veliku zaveru i kako mu je Anupurna vrlo brzo i lako oprostila sve. Ona pokušava da priča sa Anupurnom, ali ova joj kaže da je ne zove i da je ne može izdati više nego sada. Ona/Anupurna govori Ragini da dođe. Dadi odvede Laksha i Ragini sa Anupurnom. U pozadini je tužna verzija pesme ,,Swaragini”….

Dadi pita Pandit ji-a/Sveštenika u vezi njegove zarade/para. Pandit ji kaže 2-3 hiljade. Dadi mu daje taj novac i kaže da on nije svestan toga koliko joj je puno učinio danas. Shekar dolazi tu, zove Dadi. Dadi: ,,Došao si, hvala Bogu. Moj sin se vratio i konačno mogu da živim mirno.” On joj pokazuje Shuminu mangalsutru. Swara i Sanskar su u šoku. Shekar joj pokaže papire za razvod (Shumi i njega). Swara je šokirana. Ona izusti: ,,Baba…” Upravo tada, ona vidi kako Shumi dolazi i pada u nesvest. Swara i Sanskar potrče ka njoj brzo i uhvate je. Shumi ne može da hoda zbog šoka i tuge. Swara: ,,Zašto je mamina mangalsutra sa tobom?” Dadi: ,,Tvoja mama je bila nesrećna i rana u životu mog sina i ja sam morala ,iseći to’. I da, ja ti nisam dadi/nana a moj sin ti nije otac više. Ove veze su polomljene/pukle. Očeva kćeri, pitaj majku da ti dovede/da trećeg oca!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *