Shekar briše Shumin sindur i oni se razvode!

Indijske Serije

Swaragini (414. ep.) 26.09.2016. – Shekar briše Shumin sindur i oni se razvode!

By  | 

swasanSwara i Sanskar su u šoku, oni je gledaju i slušaju. Dadi upozorava Shumi da ne baci oko na njenog sina Shekara opet ili će ona/Dadi baciti oko na nju!” Shumi je šokirana i ćuti, ona je tužna… Shekar odlazi kod Dadi u kuću, okrene se i gleda u Shumi. Dadi stane između njih tako da oni ne mogu da se vide. Shekar postane opet ,,beskičmenjak” i odlazi u maminu kuću.

Sanskar i Swara odvode Shumi/Šumi u Didinu kuću. Shumi se seća Shekara kada joj je rekao o svom dogovoru sa Dadi. Prikazan je flešbek i završen je. Shumi pada na zemlju tužna i oštećena. Swara je uhvati, drži i plače. Shumi: ,,Sve je gotovo sada!” Swara je teši: ,,Ne, nije…” Ona se seća Ragini kako joj je rekla o svom dogovoru sa Dadi, kao i dogovoru Sanskara sa Adarshem. Pesma ,,Maula Mere” svira u pozadini… Swara plače i pokuša da uteši i oraspoloži svoju majku. A sa druge strane, Shekar plače u svojoj kući. Swara onda dolazi kod Sanskara i plače, ona ga grli. Priseća se kako joj je Ragini rekla da je ,,Swaragini” veza gotova i polomljena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Swara dolazi u Maheshwari kuću i pita Durgu Prasada da joj kaže istinu šta su mu Adarsh i Parineeta rekli/uradili sa njima da bi oni/on i Anupurna (s)lagali. Durga Prasad joj govori da će on reći sve Ragini, ali ne i Adarshu i Parineti. On kaže da neće ništa reći Sanskaru i njenim lošim delima. Swara je šokirana i uzima pištolj, ona uperi pištolj ka svojoj glavi. Swara kaže da će ovako dokazati svoju/njenu nevinost i ona je na korak da povuče okidač pištolja…

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *