Abdul želi ponovo da oženi Mohameda uprskos Latifinom protivljenju!

Brazilske serije

Žade – od 158. do 164. epizode – Abdul želi ponovo da oženi Mohameda uprskos Latifinom protivljenju!

By  | 

b Abdul želi ponovo da oženi Mohameda uprskos Latifinom protivljenju!
158. epizoda:

Napokon se stvari menjaju nabolje u porodici Ferer. Natalia obećava Alehandru da će se izlečiti ali uz podršku njegove ljubavi i vere a promena izgleda učini Lukasa nekoliko godina mlađim. Istovremeno, u Maroku je počeo rat između Ranie i Žade za Saidovu pažnju.
159. epizoda:
Drogirani Fernando napadne Klaru koja je u tom trenutku bila sama u stanu. Nakon što mu je Daniel ispriča šta mu se sve dogodilo u Maroku, Lukasa istovremeno obuzima tuga i ljutnja. Međutim, Mama Rosa ispriča Danielu o velikoj ljubavi između Lukasa i Žade. Abudl odlazi u potragu za Mohamedovom novom ženom uprkos Latifinom protivljenju.
160. epizoda:
Marisa i dalje ne dozvoljava Alehandru da se približi Nataliji dok je ona na lečenju. Lukas objasni Kristini da se oseća tužnim i ljubomornim zbog činjenice da je Žade zavolela i ljubila njegovog klona. Sa druge strane, Daniel shvati da ga je Žade poljubila samo zato jer ju je podsećao na Lukasa. Zbog toga joj preko Albierija vrati ogrlicu.
161. epizoda:
Paula i Fernanda opljačkaju Glorijin restoran. S obzirom da su oni Natalijini prijatelji, policija poseti porodicu Ferer. Nedugo nakon toga, pplicajci pronalaze Fernanda u Klarinom stanu. U Maroku, Latifa plače zbog Mohamedovog odlaska u Fes po novu suprugu.

Picture source: www.youtube.com.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site