Mahinder popije otrov, Rani i Raveena prodaju Soumyu!

Indijske Serije

Shakti (120. ep.) 07.11.2016. – Mahinder popije otrov, Rani i Raveena prodaju Somiju!

By  | 

harman

Mahi kaže: ,, Ja neću ni otići sada. Pitaću ga da zaboravi Soumyu i zašto je prihvatio ovo venčanje ako već to nije mogao da ispuni. Pitaću ga to kad se vrati kući. ” Preeto / Prito gleda.
Nimmi dolazi natrag kući. Mahinder govori da je Surbi učinila ono što je i rekla, i da je uradila da ,,baraat” ode sam. On /Mahinder govori: ,,Ne mogu nigde videti svoje lice ali ne, moja kćerka me nije ostavila…” On trči u sobu, Bebe i Nimmi ga prate. Tu je i Biđi. Rani i Raveena su u kolima, Soumya je tu sa njima. Njoj se vrati svest i viče tražeći pomoć da je puste. Rani i Raveena govore vozaču da vozi brže, Soumya je uplašena i gleda. Mahinder uzima bočicu sa otrovom sa stola i popije otrov besno! Nimmi je šokirana i pita ga šta je to učinio. Bebe gleda zabrinuto i začuđeno. Mahinder pada na pod, bez svesti. Biđi, Nimmi i Bebe gledaju šokirano i plaču. Harman i Saya, kao i Surbi i Abišek dolaze blizu hrama. Surbi ugleda Sayu i gleda sa gađenjem. Harman joj kaže: ,,Nije ona kriva u vezi Soumyine otmice i ona će poći sa nama kako bi je pronašli zajedno. Dođi, Surbi.” Surbi se okrene i pogleda u Abišeka. Ona mu kaže: ,,Ja…Ne znam zaista šta da ti kažem. Hvala ti, hvala ti puno za podršku. Ugled tvoje porodice je uništen takođe…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *