9. 5. 2018. - Najave za indijske serije - Laado 2, Udaan, Shakti, Ishqbaaz....

Vesti

9. 5. 2018. – Najave za indijske serije – Laado 2, Udaan, Shakti, Ishqbaaz….

By  | 

9. 5. 2018. – Najave za indijske serije – Laado 2, Udaan, Shakti, Ishqbaaz….

Prevod: Maya. 🙂

Laado 2:
Pogledajte video na vrhu stranice…
Anuška i Šorja su se pomirili i udružili da nađu Đuhi. Oni saznaju da je Đuhi u Virpuru i odlaze po nju tamo. Anuška se suočava sa svojim strahovima i moli se Bogu za pomoć. Plaši se puno Malhari. Uradila je ovo samo za Šorju i Đuhi. Anuška i Šorja se dogovore na koji način da prepoznaju Đuhi! Đuhi vidi neku sliku i seti se sebe i Šorje.

Anuška je vidi i pita da li je ona Đuhi. Anuška joj kaže da se zove Anuška i moli je da pođe sa njom, pomoći će joj. Đuhi se seti kako je Mira dozivala iz sobe “Anuška” i pita se da li je to ona. Ima puno pitanja. Ranteđ primeti da Đuhi nije tu i traži je. Šorja im kaže da je video neku devojku kako je otišla tamo (pokazuje im suprotan smer). Anuška ispriča sve Đuhi. Đuhi je zgranuta i ne zna šta da kaže…
Šorja i Đuhi se sreću posle toliko dugo vremena. Anuška je srećna i zahvaljuje se Bogu.
Šorja i Đuhi oslove jedno drugoga i plaču od sreće. Đuhi ga grli i srećna je. Anuška je presrećna jer će sada moći da ode od Dadi i da porazi Šagun i Amriša. Smeška se…
Da li je Đuhi spasena od Indera sada?!

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!