Simar (2036. ep.) 06.02.2018. - Hema se uspije izvući uz Piyushevu pomoć

Indijske Serije

Simar (2036. ep.) 06.02.2018. – Hema se uspije izvući uz Piyushevu pomoć!

By  | 

Hema govori da je Pari poslala da donese nešto iz sefa. Pari veli da laže. Hema veli da je poslala po novac, Piyush je bio tu. Piyush slaže da je čuo. Pari ga pita zašto laže. Simar optuži Pari, Staramajka je grdi. Hema i Avni se smiju.
Piyush pita zašto su ga natjerale da laže. Hema mu govori da Pari ne želi da se on druži sa Avni pa joj je htjela smjestiti. Piyush veli da neće dozvoliti da Avni ode, pita je da ga poljubi. Ona ga poljubi u obraz kao i on nju. Piyush joj stavi naočare i ode. Avni veli da Pari sumnja u njih, uhvatiće ih. Hema veli da ih ni policija ne može uhvatiti.
Sanđana priča sa Simar preko videa, pita za Piyusha. Simar hvali Avni. Zavšre. Piyush dolazi i daje svima dječije naočare da nose i govori da sad svi izgledaju isto i niko neće ismijavati Avni. DOk se njene oči ne oporave, svi će nositi.
Sanđana se prisjeća pobačaja. Plače. Čuje bebu kako plače i začepi uši da ne čuje. Samir i Bairavi dolaze. Sanđana dotakne zid i govori da je beba prestala plakati. Samir je pita da odmori.
Pari se budi i čuje Hemu kako priča telefonom, ona se pretvara. Govori da je ukrala novac i nakit i zakopala ih u dvorištu. Pari misli da ih razotkrije. Ode u dvorište i upadne u blato. Misli kako treba potražiti. Avni i Hema joj se smiju. Pari veli da su pokušale da joj smjeste, ali ona je korak ispred. Upozori ih. Simar dolazi i zove Avni.
Najava: Piyush dolazi i stavi Avni mangalsutru. Veli da ga sad neće napustiti. Avni vidi mangalsutru i ošamari ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!