Simar (2040. ep.) 12.02.2018. - Avni uspije nasamariti Pari i Simar

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Simar (2040. ep.) 12.02.2018. – Avni uspije nasamariti Pari i Simar!

By  | 

Simar pita Pari šta se desilo. Pari veli da je vidjela Avni kako izlazi noću, možda je u nekoj nevolji. Hema ih čuje, zove Avni, ali telefon joj je isključen. Piyush dolazi i doziva Avni. Hema veli da je izašla. Piyush veli da je trebaju vratiti. Pari i Simar su na ulici i ugledaju Avni kako se grli sa momkom, ona mu se zahvali što je došao. Pari veli da mora da je to Avni. Vide kako mu Avni daje novac. Pari je nazove lopovom. Hema i Piyush dolaze. Pari je pita zašto je dala novac. Čovjek veli da ne može podnijeti te uvrede na Avnin račun, dala mu je novac za vjenčanje njegove sestre, dotakne joj stopala. Avni ga pita da ide. Hema pozove Avni da krene, neće ostati tu više ni minut. Čini da se Simar osjeća krivom. Piyush želi da krene sa Avni. Hema veli da ne mogu podnijeti više uvreda, Simar obećava da više neće sumnjati u njih, još više poštuje Avni sada. Avni veli da neće napustiti Mannu-a (Piyusha), pita Hemu da krene. Simar pita Pari da li je sramota, neka više ne radi to.
Sanđana čuje glas i sumnja u Bairavi. Hema grdi Avni i veli da se spasila zbog njene poruke. Flešbek je prikazan: Avni se nalazi sa Rahulom, govori mu da ga voli. Upravo tada dobije Heminu poruku i govori mu da ode odmah. On ode, a ona nazove nekoga i kaže da dođe brzo. Kraj flešbeka. Hema je pita gdje joj je mangalsutra. Avni veli da je skinula kada je išla vidjeti Rahula.
Simar govori Premu za Avni, on je pita da ne brine. Simar veli da ne zna kada će se njihov sin ujedniti sa njom. Prem veli da će napraviti kafu, ode u kuhinju. Avni se ponudi da napravi, Prem veli da će on, upita je da zbliži Piyusha i Simar.
Avni pošalje poruku Rahulu, Piyush dolazi kod nje, veli da je loše sanjao, pita da je da spava kod njega. Ona odbija, nije raspoložena. On je pita da li je ljuta zbog Pari i šali se. Avni se smije. Veli da pristaje ako on uradi kako mu kaže.
Najava: Piyush pita Simar da mu da prasad i nazove je majkom. Simar je srećna, zagrli ga.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno