Kasautii Zindagii Kay - 62. epizoda - Anurag iznese dokaze protiv Navina!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 62. epizoda – Anurag iznese dokaze protiv Navina!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 62. epizoda – Anurag iznese dokaze protiv Navina!
Anurag ispriča prisutnima zašto i kako je Maduri pristala na sve. Navin i dalje insistira na tome da je Maduri njegova snajka. Moloj se umeša, veli da izgleda ceo svet laže, samo on (Navin) govori istinu. Maduri im takođe ispriča kako je celo vreme pomagala Navinu i podržavala ga u svakom nedelu. Navin moli Mohini da mu barem ona veruje, tvrdi da njen sin laže. On zatraži dokaz za silne tvrdnje.
Baš u tom trenutku, Sid uđe unutra i saopšti im da je lično video Navinov i Madurin venčani list. Anurag pokaže svima Navinov lažni pasoš na ime Pradip Basu. Doda da Ronita jeste bila Navinova žena. Htela je da otkrije svima istinu, ali Maduri ju je sprečila u tome. Maduri razjasni i da je ona ukrala taj lažni pasoš od Anuraga, kako bi ostao bez dokaza protiv Navina. Navin se zapravo ženi, a potom te sirotice prodaje u inostranstvo. Vina, Rađeš i Mohini su u šoku i neverici. Zahvalni su Anuragu. Rađeš opali šamar Navinu.
Upravo tada, Prerna se probudi i odmah doziva Šivani. Shvati da je zaključana u sobi.
Šivani dođe da je vidi i pritom joj ispriča šta se zbiva, te da je Navin oženio Maduri. Doda da je Anurag najviše pomogao i spasio joj život.
U sledećoj: Anurag kaže da policija uskoro stiže. Navin mu prisloni nož na vrat i preti da će ga ubiti. Mohini, Prerna i ostali su zapanjeni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *