Kasautii Zindagii Kay – 46. epizoda – Anurag nađe dokaz protiv Navina!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 46. epizoda – Anurag nađe dokaz protiv Navina!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 46. epizoda – Anurag nađe dokaz protiv Navina!
Moloj kaže Maduri kako je shvatio zašto je zaključala sobu. Optuži je da je uradila to jer je zaljubljena u njega i želi da ga zavede. Govori joj da on pripada samo Mohini i ljuti se na nju. Maduri je u šoku, ali reši da lažno prizna da je Moloj u pravu, samo da bi ga skinula sa vrata. Ona potom izađe napolje. Sretne je Navin pa mu ona ispriča da Ronita još nije mrtva jer ju je Moloj uhvatio u sobi i pomislio da hoće da ga zavede.
Prerni sa narukvice ispadne mala kuglica i otkotrlja se do Navinovih cipela. Anurag je to video, pa se savio i uzeo kuglicu. Tom prilikom on primeti da su Navinove cipele kaljave i poveže kockice. Posumnja da se on krio na balkonu i da je posle hodao onim blatom koje se nalazi svuda oko kuće. Navin i Pradip moraju biti jedna ista osoba. On zavitlava Navina. Navin se oseća neugodno dok ga ovaj fiksira pogledom.
Prerna izvodi neke rituale i u sebi se pita kako će da provede ostatak života sa Navinom kad i sam njegov pogled čini da se oseća neugodno. Sa Anuragom je drugačije. Žali što oseća da će biti daleko od njega. Anurag je gleda i ima osećaj da ga ona ignoriše. To ga ljuti. Reši da i on nju ignoriše i pruži joj isti tretman. Njih dvoje se sudare i njoj se nakit zakači za njegovu odeću. Ona počne da otpetljava. Anurag je tera da požuri, ima posla. Nervozan je. Prerna se čudi njegovom ponašanju. On brzo ode na sprat. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site