Rangrasiya – od 178. do 181. ep. – Samrat i Maitalee usvoje dete!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 178. do 181. ep. – Samrat i Maitalee usvoje dete!

By  | 

Rangrasiya – od 178. do 181. ep. – Samrat i Maitalee usvoje dete!

Prevela: Jeca 😀

178: Dhruv počne da plače nakon što čuje da se Myrah udaje i odlazi. Myrah popriča sa Dhruvom i konačno mu objasni da ona nije njegova majka. Myrah se ispred nađe sa Rudrom i objasni mu zašto se udaje za Rohita. Myrah se potom posvađa sa Rohitom u sobi. Samrat pita Rudru da dođe u Pushkar da mu pomogne, ali Rudra odbije i ode.

179: Myrah je presrećna kad Samrat i Maitalee potpišu papire za usvajanje. Myrah priča sa agencijom za usvajanje o tome da su primili sve papire. Myrah primeti da je Rohit ljut na nju i pokuša da ga oraspoloži. Rohit potom počne da snima video za njihove prijatelje da im pokažu mesto venčanju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


180: Sumer nekako uspe da dobije knjigu od Shatabdi i da je Mohini. Svi se spreme za molitvu, Myrah kaže Maitalee da dođe, ali Mohini kaže da ona ne može da dođe na molitvu Myrah pita zašto, a ova joj odgovori da je to zato što ona nema decu pa se ostalima to ne bi svidelo. Noću, Rudra i Rohan sede i piju. Rohan ponudi Myrah piće, ali ona odbije.

181: Mohini se vrati sa takmičenja u pravljenju turšije na kom je izgubila od Shatabdi. Dok pričaju začuju bebin plač u kući pa požure unutra. Myrah stavlja Dhruva na spavanje kad dođe Rudra i upita je zašto se meša u Rudrine porodične stvari. Iznenada začuju Mohini kako viče i Myrah istrči da vidi šta se dešava. Mohini kaže Maitalee da ju je i pre upozorila da ne usvaja dete. Takođe joj kaže da vrati dete odakle ga je i uzela.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *