Rangrasiya – od 162. do 165. ep. – Maitalee predloži Rudri da otkrije Myrah da liči na Parvati!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 162. do 165. ep. – Maitalee predloži Rudri da otkrije Myrah da liči na Parvati!

By  | 

Rangrasiya – od 162. do 165. ep. – Maitalee predloži Rudri da otkrije Myrah da liči na Parvati!

162: Myrah ugleda mali hram u palati i pozvoni zvoncem i počne da razmišlja. Shatabdi ugleda Myrah kako stoji pored hrama pa je upita šta to radi. Myrah odgovori da čuje zvona gde god da ide. Noću, Rudra dođe da priča sa Myrah. Primetivši da ga Myrah ne sluša već da sluša muziku, on joj izvadi slušalice i ona opet začuje zvona. Rudra i Myrah se raspravljaju i on ode unutra Dhruv mu se izvini što mu nije rekao za lutku za Koel. Rudra izvadi šal i ormana i ode da pokrije Myrah koja spava napolju.

163: Rudra se smeje na Myrahinu reakciju nakon što je probala ljuti „Dal Bhaati“. Myrah kaže Rudri da prestane da se smeje i u pokušaju da ga zaustavi, saplete se i padne na njega. Mohini pokuša da ubedi Myrah da uzme ketering za svoje venčanje. Rudra vidi Dhruva kako plače i kako Koel pokušava da ga uteši. Videvši ovo, Rudra počne da plače. Maitalee mu kaže da otkrije Myrah da liči na Parvati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


164: Myrah pokuša da zaplaši Rudru pevajući pesmu koju je pevala Parvati. Koel iznenada primeti nekoga iza zavese i kaže to Rudri koji ode da proveri. Myrah iskoči odatle. Myrah počne da se smeje jer je uspela da uplaši Rudru. Dhruv joj kaže da Rudra nije bio uplašen već tužan, jer je tu pesmu pevala njegova majka tokom trudnoće. Myrah shvati svoju grešku i zatraži oproštaj od svih, ali niko nije srećan razvojem događaja. Myrah zatraži oproštaj od Rudre, ali on viče na nju.

165: Shatabdi viče na Sumera jer je iskoristio svu vodu iz njihovog rezervoara i prodao je. Koel i Dhruv odu u Myrahinu sobu i zamene haljinu koju će ona obući. Dhruv pokuša da ubedi Rudru da obuče Krishnino odelo za „Jamasthami“. Rudra na kraju pristane.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site