Rangrasiya – od 170. do 173. ep. – Myrah shvati da voli Rudru!

Indijske Serije

Rangrasiya – od 170. do 173. ep. – Myrah shvati da voli Rudru!

By  | 

Rangrasiya – od 170. do 173. ep. – Myrah shvati da voli Rudru!

Prevela: Jeca 😀

170: Myrah se približi Rudri i on je zagrli. Iznenada, Maitalee uđe u sobu da bi videla Myrah. Sutradan, Maitalee popriča sa Rudrom i pokuša da mu objasni da Myrah samo liči na Parvati, ali nije Parvati. Myrah shvati da je poljubila Rudru i da ga voli.

171: Maitalee priča sa Myrah i kaže joj da će 3 života biti uništena, neka bude oprezna. Za večerom, Koel i Dhruv nateraju Rudru da ode da vidi Myrah jer je dugo nema. Mohini razmišlja da venča Myrah i Rudru jer su njeni veoma bogati i daće im mnogo skupocenih poklona za venčanje. Myrah potraži Rudru u njegovoj sobi i iznenada Parvatin portret ispadne iz ormana.

172: Rudra pobesni na Myrah što se obukla kao Parvati. On joj kaže da ona samo ima Parvatino lice, ali i da se 100 puta rodi, nikad neće biti njegova Paro. Rudra kaže Maitalee da je bila u pravu i da je trebalo da kaže Myrah za Parvati. Maitalee ode u Myrahinu sobu i pokuša da je uteši. Sutradan, Myrah spakuje svoje stvari i napusti Ranawat kuću.

173: Myrah ispriča Maitalee da je odlazila kad ju je Rudra zaustavio zbog Dhruva. Maitalee je pita šta to radi. Myrah odgovori da će ostati dok se Dhruv ne oporavi i onda će popričati sa njim i vratiti se u Njujork. Maitalee je upita za venčanje sa Rohitom, ali ona kaže da se sad ne može udati za Rohita. Mohiini, Sumer i Shatabdi planiraju sledeći potez da bi venčali Myrah i Rudru.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site