Izdaja - 8. epizoda, KRAJ PRVE SEZONE!

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 8. epizoda, KRAJ PRVE SEZONE!

By  | 


Izdaja – 8. epizoda, KRAJ PRVE SEZONE!
Neslihan preuzme vođenje nad upravnim odborom i savlada Murata koji je iskoristio izostanak Šahike koja je završila u bolnici. Međutim, njena prednost u ratu ne potraje zadugo.
Damla je rešena da oduzme Neslihan sve što joj je milo, baš kao što je i ona njoj sve što voli.
Sinan je prešao na Muratovu stranu, a Šahika završila u pritvoru ppo izlasku iz bolnice. Nakon što ga Neslihan uputi, Sinan zahteva odgovor od Murata s kim je prevario njegovu sestru, u šoku je kada čuje da se radi o Damli i besni na nju.
Nakon što u medije izlaze lažne vesti o Neslihan i Koraju, Nejir to vidi i mnogo se naljuti na Neslihan. Murat zbog te vesti oduzme Neslihan decu, a najteže joj padne kada mala Nejir izjavi da bi volela da joj je Damla majka. Damla prebacuje Neslihan da joj je sve oduzela, a Neslihan koja definitivno više nema šta da izgubi, želi da joj se osveti na najgori način i krene da je udavi u bazenu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *