Izdaja - 2. epizoda

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 2. epizoda

By  | 


Izdaja – 2. epizoda 
Neslihan, koja želi da pomogne Damli nakon njenog pokušaja samoubistva, pomaže Damli da odmah počne da ide kod psihijatra. Kada psihijatar kaže da bi bilo bolje da Damlu ne ostavlja samu neko vreme posle seanse, Neslihan nagovara Damlu da ostane u kući za goste u njihovoj bašti dok se ne oporavi. Neslihan i Damla postaju komšinke. Damla se polako uvuče u Neslihanin dom i ulazi u živote nje i njenog muža Murata (s kim ima aferu). Skrivajući da je ta ljubavnica zapravo ona, pokušava da stvori jaz između njih dvoje, otvarajući Neslihan oči da u Muratovom životu možda postoji još jedna žena. Neslihan počinje da sumnja da u Muratovom životu možda postoji druga, ali nije svesna da je ta žena zapravo Damla.
Jedne večeri, Neslihan vidi Murata kako se šunja u Damlinu kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *