Ženskaroš iz vile - 25. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 25. epizoda!

By  | 

Seyran je ljuta i daje Feritu prsten. On se pravda da je to bilo u prošlosti, sada se sve promijenilo. Moli je da vrati prsten na ruku, ali Seyran odbija. Ne može mu vjerovati.
Kasnije, ona spava i on joj prilazi. Ostavlja joj izvinjavajuću poruku i zamoli da stavi prsten. Seyran to vidi i govori mu da je našla poruku, ali šta je mislio, da će to biti dovoljno da poklekne i da vrati prsten na ruku. Ferit joj šalje poklone i pokuša da je smekša. U međuvremenu, Suni je pronađen mladoženja Safet i slijedi upoznavanje. Abi i Suna su tužni zbog ovog potencijalnog braka jer se njih dvoje vole. Seyran govori Feritu kako je Zerin, Pelinina majka napala u gradu i kako je strah da njena porodica ne sazna. Ferit je bijesan kada to sazna, ali ona mu ne dozvoljava da učini nešto. Ona pristane staviti prsten ako joj ne bude radio ništa iza leđa.
Ferit joj govori da ga je ona promijenila, bio je prije takav, ali više nije. Zbog nje bi se nastavio mijenjati. Seyran govori da dok je god Pelin u njihovim životima, neće biti srećni.
Seyran dolazi kod Zerin i zatiče Ferita i Pelin kako se smiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *