Moja kćerka – od 29. do 31. epizode

Moja kćerka - Kızım

Moja kćerka – od 29. do 31. epizode

By  | 

Moja kćerka – od 29. do 31. epizode
29. epizoda
Demir, Džandan i Ojku su uspeli da se izvuku živi i zdravi iz požara, ali su Ojku i Demir sve izgubili i sledi im novi početak. Ugur želi da im pruži svoju pomoć, što će možda poboljšati njegove odnose sa Demirom. Međutim, Demirov odnos sa Džandan dolazi do tačke pucanja. On je odlučan da se osveti Ahmetu koji mu je zapalio kuću. Uz Ugurovu i Džemalovu podršku, on mu je za petama.
30. epizoda
Demir, Ugur i Džemal dožive šok kada se vrate kući, kuća je prazna. Džandan, Sevgi i Ojku su otete. Demir poludi kada dozna za ovo, otmičari traže njegov život u zamenu za život njih tri. Kada to Demir podeli sa Džemalom i Ugurom, oni se oštro protive i pokušavaju da pronađu drugo rešenje. Međutim, Demir je spreman da žrtvuje svoj život za njih.
31. epizoda
Ojku odgleda oproštajni video snimak koji joj je Demir ostavio i počne da se pita gde je on. Džandan, Ugur i Džemal očajnički pokušavaju da je uteše izmišljanjem laži. Džemal je na tragu Demiru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *