Šerbet od brusnice – 39. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 39. epizoda

By  | 

Šerbet od brusnice – 39. epizoda

Ruzgar i Alev su sada vereni par.
Omer i Kivildžim su zvanično razvedeni i oboje su veoma nesrećni. Dok se Omer okreće aktivnostima koje nikada u životu nije radio da bi sebi odvratio pažnju, Kivildžim se drži svog posla. Prijateljstvo koje je izgradila sa Ertugrulom pomoći će joj da zaleči svoje rane tokom ovog teškog perioda.
Nilaj se porađa, a dolazak malog Abdulaha biće izvor sreće za celu porodicu.
Nursema, koja je veoma ljuta jer ju je otac naterao da ostane bez posla, suočava se sa majkom Pembe i udalji malo dalje od porodice. Nakon što je prvo razgovarao sa Umutom, a zatim sa Nursemom, Abdulah im obećava da će ih ostaviti na miru.
Fatih, koji je izgleda progutao laž koju je Doga rekla da mu se osveti, pomno prati svoju ženu i saznaje njenu pravu svrhu i zacrta novi put za sebe. Nesvesna da Fatih sve zna za njenu laž, Doga ne može da razume njegovo ponašanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *