Prkosna ljubav – 139. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 139. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 139. epizoda
Danijel daje iskaz o smrti oca Baldomera. Sud oslobađa Isadoru iz zatvora. Agustina čuje Dionisija kako govori Omaru da je Isadora oslobođena svih optužbi zahvaljujući njegovoj pretnji Soledad, ženi koja je videla kako izlazi iz hostela. Agustina kaže Dionisiju da je njena prijateljica Gladis umrla i da njen sin želi da unovči životno osiguranje koje joj je prodala zajedno sa penzionim fondom, a ona ne zna šta da učini. Dionisio kaže da će se on pobrinuti za sve.
Isadora govori Danijelu i Kamili da uprkos svom trud koji su uložili da je unište, nisu uspeli, a Kamila odgovori da će pre ili kasnije platiti za svoje zločine. Kajetano ih upozorava da će podneti tužbu protiv njih ako budu i dalje pokušavali da diskredituju Isadoru. Danijel kaže da će sledeći put dokazi biti neoborivi te da će videti kakvu je ženu oženio.
Dionisio kaže Jagu da će Natalija hteti da je zaprosi te večeri, pa bi bilo dobro da nagovori oca da dođe sa njim.
Kamila kaže Daniejlu da će se sa njegovim odlaskom u Čile njihova veza zauvek završiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *