Prkosna ljubav – 54. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 54. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 54. epizoda
Nakon što je saznao da je Vivijana Brunova bivša žena, Dionisio tera Bruna da ode do nje i izvuče sve moguće informacije o Danijelu Diazu Akosti. Bruno to ne može da uradi jer se njihova veza nije dobro završila i ona je podnela tužbu protiv njega. Ako joj se približi, mogao bi da završi u zatvoru.
Agustina moli Kamilu da joj dozvoli da uzme veliku spavaću sobu na imanju jer je njena soba mala, a takođe želi i da se Dionisio oseća kao kod kuće. Kamila joj još jednom ponavlja da ne želi da ona i Dionisio žive na Malkeridi. Agustina se uznemiri i kaže joj da ona nije vlasnica imanja i da samo njen rođak Danijel može da ih iseli. Odlučila je da ostane da živi na La Malkeridi želela to ona (Kamila) ili ne, ali je Kamila podseća da Dionisio ne može da odlučuje o imovini, kući i životima drugih ljudi.
Luzma podeli sa Irene da je odlučila da se porodi, da će dokazati da je detetov otac njen stric Leonsio i da će dete dati na usvajanje.
Andres (Danijel) kaže Kamili da treba da povrati Dionisiovo poverenje, a da bi to uradio, potrebna mu je njena pomoć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *