Prkosna ljubav – 95. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 95. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 95. epizoda

Isadora kaže Kamili da nikome neće dati La Malkeridu.
Rafael zatiče čoveka koji prati Amandu i advokata Baseru i uzima mu mobilni telefon. On još kaže Amandi i Osvaldu da je špijun slao poruke potpisujući se kao „Omar“, a koliko se seća, Dionisijev pomoćnik se zove Omar. Amanda veli Baseri da joj je sada jasno kako je Dionisio sve znao. Osvaldo shvata da je Dionisio planirao napad na njega. Rafael kaže Danijelu da je Dionisio naredio svojim ljudima da motre Amandu i da je on odgovoran za napad na Baseru. Kamila im kaže da je šokirana jer joj je, s jedne strane, Dionisio spasao život, a sa druge strane, u stanju je da počini takva zlodela. Danijel i Kamila potom odlaze kod komandanta Huareza da optuže Isadoru za ubistvo oca Baldomera, a Danijel mu govori o svom pravom identitetu i objašnjava zašto je morao da pobegne iz Čilea, da ilegalno uđe u Meksiko i da koristi ime koje nije svoje. Komandant Huarez mu kaže da će sprovesti temeljnu istragu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *