Prkosna ljubav – 71. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 71. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 71. epizoda
Dionisio predlaže Alonsu da isključi Isadoru iz svojih planova, a Alonso mu govori da bi trebalo da je optuže za smrt oca Baldomera i za Leonsiovo sakaćenje. Dionisio veruje da nemaju čvrste dokaze za ubistvo oca Baldomera, ali su dvojica njegovih ljudi videli šta se desilo Leonsiju. On savetuje Alonsa da nastavi da sluša svoju majku.
Agustina govori Isadori da će morati da napusti imanje čak i ako se Himena i Alonso venčaju.
Vivijana želi da ode sa Aronom u Čijapas kada sve bude jasno i nada se da će joj Kamila do tada oprostiti.
Alonso zatekne Danijela u Kamilinoj kućici i Danijel mu priznaje da je on zapravo Danijel Diaz Akosta, vlasnik La Malkeride. Alonso mu ne veruje i ispituje ga o čoveku sa fotografije, a Danijel mu objašnjava sve šta i kako. Alonso preti da će svima reći da je on pravi Danijel. Danijel ga pita da li to misli na Isadoru, jer ga je Dionisio već izdao. Pušta mu da presluša snimak na kom Dionisio njega (Alonsa) optužuje za falsifikovanje umrlice. Alonso zatim kaže Danijelu da će mu dokazati da su Dionisio i Isadora sve planirali, a nakon toga želi slobodu.
Dionisio je šokiran kada ugleda Amandu sa advokatom Baserom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *