Prkosna ljubav – 61. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 61. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 61. epizoda
Marijano je razočaran kada sazna da je Kamila zaljubljena u Andresa (Danijel), ali on to nikome ne kaže i poželi joj svu sreću. Doda da se nada da će je Andres biti dostojan i da ne bi želeo da jednog dana bude povređena. Kamila mu kaže da ne brine jer Andres nije kao Alonso. Usput mu želi da pronađe ženu sa kojom će biti srećan.
Fransisko je nabavio papire za punomoćje koje traži od Arona da potpiše. Aron mu kaže da ostavi dokumenta na recepciji hostela i poslaće nekoga da ih uzme. Kad ih potpiše, neko će mu ih isto tako vratiti. Fransisko mu kaže da bi voleo da ga vidi da nadoknade izgubljeno vreme. Aron odbija i veli mu da uradi kako mu je malopre rekao.
Natalija otkriva svojoj majci da je Dionisio Ferer bio sasvim fer u bolnici i da joj je čak ponudio posao. Amanda se na to naljuti i kaže joj da ne prihvata ništa od te propalice jer ona najbolje zna šta je Dionisio uradio Danijelu i Kamili.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site