Prkosna ljubav – 141. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 141. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 141. epizoda

Povređena Agustina udari Dionisija, a on podivlja. Isadora govori Agustini da je glupa ako je poverovala da bi se inteligentni i zgodni Dionisio zaljubio u nju. Oda joj kako su ona i Dionisio često provodili vreme zajedno na La Malkeridi. Agustina kaže Dionisiju da žali što ga je dovela na La Malkeridu i dala mu mesto u porodici kakvo nije zaslužio.
Marjano pozove Kamilu na Buenaventuru kako ne bi tugovala zbog Danijelovog odlaska. Međutim, ona ide na stočni sajam, pa se Marjano ponudi da pođe sa njom.
Dionisio u spavaćoj sobi veže Agustini ruke, a gostima kaže da se Agustina loše oseća, pa je ostala da leži u krevetu. Ne dopušta ni Amandi da se na odlasku pozdravi sa njom.
Danijel dobije fotografije svog venčanja sa Kamilom, te joj ih odnese. Zajedno ih gledaju, a ona ga zamoli da je poslednji put poljubi.
Luz Marija saopšti Pablu da je odlučila otići od njega. Pablo na to ne pristaje jer je voli.
Danijela obuzme ljubomora kada ugleda Kamilu i Marijana zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *