Prkosna ljubav – 20. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 20. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 20. epizoda
Advokat Basera govori Agustini da je Dionisio Ferer zainteresovan za kupovinu imanja La Malkerida jer je jednom prilikom tražio od Danijela Monterdea da mu ga proda, ali Danijel nije pristao. Agustina je uznemirena i pita ga da li misli da ona nije dovoljno privlačna za njega, ili joj se možda sveti što ga nikada nije prihvatila i pokušava da ocrni Dionisija pred njom.
Dionisio donosi kopiju navodne umrlice Kamili i govori joj da može da nasledi imanje. Kamila mu kaže da će, ako je istina da je njen rođak mrtav, tražiti da joj pošalju telo kako bi mogla da ga sahrani.
Vivijana kaže Andresu (Danijel) da je odlučila da kaže istinu Kamili, ali je nakon onoga što se dogodilo shvatila da iza svega stoje Dionisio i Alonso. Kako Kamila neće biti spremna da proda imovinu, njen život će biti u opasnosti.
Ileana zove Leonsija i kaže mu da će se Luz Marija udati za Pabla na svoj rođendan.
Dionisio mudro govori Agustini da sada Kamila preuzima imanje i da bi trebalo da je nagovori da ga proda. Agustina mu kaže da je imanje njen život.
Leonsio prati oca Baldomera koji udari automobilom u drvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *