Prkosna ljubav – 26. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 26. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 26. epizoda
Kamila govori majci da je zabrinuta za oca Baldomera i da želi da ga pronađe. Agustina misli da je verovatno otišao da je traži na imanju La Malkerida jer je želeo da joj kaže nešto veoma važno.
Dionisio govori Alonsu da mora pustiti Kamili da istraži gde je njen rođak i da ga moraju pronaći živog ili mrtvog.
Tolentino priznaje Luz Mariji da je voli i da joj nije ranije rekao jer je čekao da postane punoletna kako bi razgovarao sa njenim ujakom. Smatra da će pogrešiti ako se uda za Pabla. Luz Marija odgovara da se ona i Pablo vole.
Isadora saopšti Alonsu da je sveštenik umro, a Alonso odgovara da nije želeo da ona uprlja ruke sveštenikovom krvlju.
Advokat Basera zove Kamilu i kaže joj da želi da je vidi i da joj kaže neke stvari. Agustina kaže Kamili da je Osvaldo ljubomoran jer joj je Dionisio dečko i da ne treba da veruje u sve što joj on kaže. Kamila je pita šta bi joj mogao reći, a da ona to već ne zna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *