Prkosna ljubav – 45. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 45. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 45. epizoda
Agustina koja je došla sa doručkom pohvali Kamilu da baš lepo izgleda, a Kamila joj se poverava da ju je ova nesreća podstakla da počne iznova. Agustina je pita da li će se razvesti ili će ostati sa Alonsom. Kamila je definitivno odlučila da se razvede.
Dionisio traži od Andresa (Danijela) da pripazi na Marijana i Kamilu i da mu prenese o čemu pričaju. Andres mu govori da su Alonso i Himena ljubavnici. Dionisio odvrati da je Alonso impotentan, ali Andres (Danijel) ih je video kako vode ljubav.
Bruno obaveštava Dionisija da su Kamila i Danijel Diaz Akosta slali mejlove jedno drugom i da je pao dogovor da se nađu sledećeg dana. Dionisio hoće da to zaustave.
Vivijana kaže Kamili da se Rafael preselio kod nje. Kamila pita da li se to nešto dešava između njih dvoje, a Vivijana to negira i kaže da je to uradio da bi je zaštitio od Bruna. Osim toga, Rafael nju voli (Kamilu). Vivijana isto pronalazi Andresov (Danijelov) medaljon u Kamilinom kupatilu. Ona to spominje Kamili, a Kamila joj kaže da se ona i Andres vole. Vivijana je šokirana, izjavi joj da je Andres skoro stranac. Ako Alonso sazna za njihovu vezu, stvoriće joj probleme zbog razvoda.
Pablo govori Kamili da je Luzma rekla Irene da ju je neko silovao na dan njihovog venčanja, ali nije rekla ko je to uradio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *