Prkosna ljubav – 152. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 152. epizoda

By  | 

Mirjam kaže Danijelu da su trebali otići da čestitaju Vivi i Rafi što su usvojili Romana. Dodaje da se već navikla na njegovu ravnodušnost i da joj više ne nedostaje kao nekada.
Tužan, Pablo poverava Kamili da ne želi da ga Luz Marija napusti, ali Kamila smatra da mora poštovati njenu odluku.
Advokat Basera saznaje da je Leonsio pobegao iz zatvora i da će policija poslati patrolu na La Malkeridu.
Dionisio ucenjuje Kamilu: njena majka će izaći iz zatvora u zamenu za La Malkeridu, ali pod uslovom da provede jednu noć s njim. Kamila mu uvređeno odgovara da nikada nije mislila da bi očuh mogao tražiti nešto takvo.
Nakon što Basera obavesti Kamilu, Marijana i Pabla da je Leonsio pobegao, Luz Marija počinje da histeriše i onesvesti se. Kamila traži od zaposlenih da pripreme puške i budu na oprezu. Piedad je sigurna da je Leonsio već na La Malkeridi, a Kamila kaže da slobodno pucaju, ako bude potrebno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *