Prkosna ljubav – 58. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 58. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 58. epizoda
Kamila nije iznenađena Alonsovim postupcima, ali je prilično povređena Himeninim postupkom prema njoj (Kamili).
Leonsio otkriva Dionisiju da mu je Alonso naredio da Andresa nauči lekciju, pa želi njegovo odobrenje. Dionisio mu govori da uradi ono što je potrebno, ali bez ikakvih tragova.
Rosio kaže Refuhio da se nada da će Ileana nagovoriti Pabla da ode u inostranstvo jer ne želi da bude u blizini Kamile. Tako bi saznao da su rođaci i onda bi ona morala da prizna da je Danijel Monterde bio Pablov biološki otac, a njen brak bi bio uništen, a time i njen život.
Kamila žestoko prebacuje Himeni jer je Alonsova ljubavnica. Ova odgovara da ionako nikada nije bio njen muž jer je ona hladna kao led i Alonso ju je oženio zbog novca. Doda da je vozač najbolje što može da dobije. Kamila je izbaci iz kuće.
Isadora misli da je Dionisio uznemiren jer je saznao da su Andres i Kamila ljubavnici, ali Dionisio joj kaže da to nije istina jer mu je Kamila rekla da će ga otpustiti.
Advokat Basera pokazuje Kamili pismo koje je njen ujak ostavio Danijelu Diazu Akosti, a u tom pismu je objasnio zašto je promenio svoj testament.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *