Prkosna ljubav – 65. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 65. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 65. epizoda
Dionisio je sumnjičav jer Fransiskovo punomoćje nije važeće. Isadora veli da to nije ni važno jer su za cilj svakako samo imali da zastraše Kamilu i da Danijel dođe kod njih, a ne kod Kamile, da zatraži nasledstvo.
Advokat Basera zahteva od notara Salomona da mu kaže zašto je dao punomoćje Fransisku Diazu, uprkos tome što zna da je to protivzakonito. Notar kaže da je bio primoran na to, ali ne želi da kaže zašto jer mu je život u opasnosti. Basera preti da će ga tužiti zbog toga, a onda će biti primoran da progovori.
Kamila želi da joj Natalija kaže sve što zna o Andresu i zašto ga je dovela na La Malkeridu pod navodom da je njen dečko. Natalija kaže da je Andres došao u hostel kao i mnogi drugi ljudi koji traže posao. Dopao joj se, želela je da mu pomogne i kao najlakši način za to je bio da slaže kako su njih dvoje u vezi. Kamila joj prebaci što je dovela stranca na imanje, bez da je znala da li je od poverenja. Natalija odgovara da je Andres dobra osoba i da mu svako može verovati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *