Dva života – 179. i 180. epizoda

Dos Vidas / Dva života

Dva života – 179. i 180. epizoda

By  | 

179. epizoda
Pritisak sve više steže Lea. S jedne strane, Mario želi da on konačno prizna Huliji da je autor članaka. S druge strane, Sebas, njegov urednik, daje mu ponudu koja ga stavlja u strašnu dilemu. Ipak, Leo nastavlja sa svojom tajnom i čak odlazi sa Hulijom kao savršen par na večeru koju su pripremili Olga i Tirso. Večera postaje sve napetija i završava se na način koji niko nije želeo. S druge strane, Erik se sve više oseća prijatno dok trči, što ga povezuje sa nekim koga nije očekivao.
U Africi, Fransisko je odlučan da se suprotstavi Venturi po svaku cenu i otkriva Karmen svoj plan. To je rizičan potez koji će naterati Karmen da preispita svoju podršku. U međuvremenu, umoran od Viktorovog izbegavanja, Ventura odlučuje da organizuje budućnost svog sina, ali Ines ima druge planove.
180. epizoda
Hulija se svakim danom oseća sve bliže Leu; priznaje Eleni da joj se kod njega sviđa sve. Naravno, sve ono što zna o njemu, ali kako će reagovati kad otkrije njegov pravi identitet? Da li će moći da mu oprosti?
Sada kada Kloi zna da je Marija, njena najbolja prijateljica, zapravo muško, ima pomešane osećaje. S jedne strane, teško joj je da se zbliži s Danijem, ali s druge strane, zna da mu je sada potrebna više nego ikad.
Karmen drži distancu od Viktora, iako on ne podnosi pomisao da ju je izgubio. Za nju je sada vreme da se odluči: ili je s Venturom ili protiv njega, a to je važnije od njenih osećanja prema Viktoru ili Kirosu.
Ventura je otkrio da Fransisko planira da mu bude rival za predsedništvo Kruga preduzetnika i nije spreman da to dozvoli; zna da je Karmen iza očevog odlučnog stava i odlučuje da ih poseti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *