Divlji - 40. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 40. epizoda!

By  | 

Yamanova saradnja sa Serhanom ubrzano napreduje.

Yaman izluđuje Hande i Iskendera svojim novim planovima. Za sada je sve u redu, ali on nije svjestan situacije Alaza i Asi.

Zarobljeništvo Alaza i Adema završiće tragično. Iako se Asi bori da ih spasi, Alaz neće stati a da ne spasi Asi i njegovu kćerku.

Odbacuje šansu koja joj je data da pobjegne i da joj život bude pošteđen, a posljedice su teške. Asi je sada u opasnosti. Alaz uspijeva spasiti i sebe i konačno se spaja sa Asi. Ona mu oprašta i moli ga da pronađe njihovu kćerku.

Saznajemo da je drže kao taoca već dvije godine obećavajući da će vidjeti kćerku i pokazuju joj slike. Alaz međutim saznaje da je njihova beba preminula na porođaju i da su to krili od Asi i tako je držali u zarobljeništvu.

Nemoćan da slomi Asi srce i kaže joj istinu, Alaz je grli i laže da će biti srećna porodica sa njihovom kćerkom.

Neslihan je za Čaglom. Ona zna da nešto nije u redu sa njenom kćerkom i ne griješi, ali svjedoči događaju koji joj nikada ne bi pao na pamet.

Ona poludi kada vidi Čaglu u kakvom se stanju nalazi i gdje živi. Yaman ide naprijed sa svojim planovima i takođe pokušava održati svoju porodicu na okupu. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Međutim u ovom svom pohodu i osveti, biva ranjen odnosno Hande ga upuca. Sa druge strane, Guven je takođe ranjen nožem. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *