Divlji - 35. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 35. epizoda!

By  | 

Sve zavjese laži su pale i Serhanovo pravo lice izlazi na vidjelo. Čagla je skrhana bolnom istinom da je njen otac zao čovjek. Alaz pruža podršku i Čagli i Edže i brine o svojim sestrama.

Yaman, Guven, Ruya i Elif su u policijskoj stanici i tragaju za Serhanom. Međutim saznanje da je Neslihan sa njim unosi strah i paniku 

Serhan, koji od sada nema izbora nego da bježi, čak rizikuje da drži Neslihan kao taoca i ucjenjuje njenu porodicu.

Yaman pokušava da sakrije od brata i sestara da im je majka kidnapovana. 

Tolga izjavi Asi ljubav što podstakne Alaza da prizna svoja osjećanja. Asi i Alaz se ljube nakon izjave ljubavi. 

Alaz prati Yamana koji odlazi da se suoči sa Serhanom. Serham mu priznaje sve i Yaman govori da nikada ne bi želio njega za oca. Serhan mu traži novac u zamjenu za Neslihan.

Međutim Alaz stiže tu i suočava se sa ocem, govori mu da ga mrzi. Edže saznaje istinu o otmici i Umutovoj smrti, skrhana je bolom.

Neslihan je zatvorena sa Šebnem koja se porađa. Edže je sa Serhanom i govori mu da je bolje da ih nije volio. Priznaje mu da zna sve naročito za Umuta. Upuca se pištoljem i umire dok sa druge strane Neslihan porodi Šebnem i spasi njenu bebu dok Šebnem umire. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *