Zehra 75 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 75 epizoda

By  | 

Zehra 75 epizoda
Zehra place i priseca se kako Dzemsir davi Alija i kako Dzemal ubija Dzemsira. Kadim govori Behiji da je Dzemal ubio Dzemsira. Nuzin ulazi kod Zehre u sobu i zatice Asiju. Nuzin govori Zehri da ne sme nikom da govori da je Dzemal ubio Dzemsira. Behija kaze Kadimu da prijave Dzemala za ubistvo da bi ga zatvorili Na 20 godina za ubistvo i da bi onda Devran postao aga.Kadim govori da to nece da uradi, jer majki Nuzin to srce ne bi izdrzalo.

Policija stize u bolnicu i saopstava Dzemsirovoj j prvoj zeni i Suninoj majci da je Dzemsir mrtav. Asija govori Zehri da ce uskoro ziveti bolji zivot. Melek i Ibrahim Pocinju da rade u novoj citaonici. Azat i Devran dolaze kuci. Azat pita Dzemala sta mu je. Nuzin izlazi iz kuce i govori Devranu da ih je obrukao pred svima. Behija izlazi i Nuzin joj govori da ne spominje vise agaluk i da uzme sina pod ruku i da se gubi od njenih ociju.

Azat vice na Alija i govori mu da mu je rekao da se kloni Sune, sad zbog toga jedan covek ide u zatvor a jedan pod zemlju. Behija ulazi u sobu i vice na Devrana zasto ih je osramoti, zasto je to uradio. Devran govori zato sto voli Melek.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Inspektor dolazi kod Melek i Ibrahima u citaonicu.Zelal kuca na Mlelekina vrata i Fatima joj otvara. Zelal je gura i govori da ce sacekati Melek. Fatima joj govori da nece. Zelal je gura i udara Fatimu. Fatima pada i udara glavom i gubi svest, prilikom pada zakaci pismo koje je majka napisala Melek da je Zehra njena cerka. Zelal je vezala Fatimu i preti da ce ubiti Melek.

Deca i inspektori izlaze iz skole, inspektori pitaju Melek zasto su otvorili skolu. Melek im govori zato sto ima siromasnih ljudi koji nemaju deci da placaju skolovanje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *