1001 noć – 70. i 71. epizoda – Burhan i Nadida se posvađaju!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 70. i 71. epizoda – Burhan i Nadida se posvađaju!

By  | 

Burhan i Nadida se posvađaju!

70: Nadide zamoli Onura da joj pomogne naći Buket i Burdžu, koje su pobegle od roditelja. Šeherezadino ponašanje naljuti Onura. Gani nastavlja lagati u vezi svog studiranja i počinje s opasnim igrama novcem preko interneta. Uz pomoć svojih majki, Onur i Kerem donose životno važnu odluku o firmi Binjapi. Na proslavu Kanovog rođendana Šeherezada pozove svoje prijatelje, a Onur svrati kao neočekivani gost. Kerem, Benu i Šeherezada odlaze na izlet na kojem će Kerem još jednom Šeherezadi izjaviti svoju ljubav.

71: Kerem i dalje laže Benu, koja ne može shvatiti razlog Šeherezadine napetosti. Burhan i Ali Kemal su se vratili iz Rusije sa mnoštvo poklona. Fusun i Ali Kemal pred kćerima izigravaju sreću, a Burhan i Nadida se posvađaju jer Ali Kemal nastavlja tražiti Džansel. Keremu se ne svidi kad mu Mert iskreno kaže da zna da se oduvek voleo takmičiti s Onurom. Onur i Seval razgovaraju o Keremu i njegovoj otvorenoj ljubavi prema Šeherezadi. Onurovo srce je slomljeno nakon Šeherezadine posete i on se počinje polako udaljavati od nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *