1001 noć 3. i 4. epizoda! Šeherzada prihvata Onurovu ponudu!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 3. i 4. epizoda! Šeherzada prihvata Onurovu ponudu!

By  | 

1001 noć 3. i 4. epizoda! Šeherzada prihvata Onurovu ponudu!
3 epizoda

Šeherezada pristaje na Onurovu ponudu, kako bi spasila život sinu, ali ga zamoli da nikom ne govori o toj noći i da ta noć ne sme uticati na njihov posao. Onur je i dalje nepovjerljiv prema Šeherzadi jer je ne poznaje dovoljno i nije siguran može li voditi projekt vredan milione dolara. Šeherezada i Onur kriju od prijatelja gde će provesti veče. Onur govori Keremu da se nalazi ss nepoznatom devojkom, a Šeherezada priča kako će se naći sa starim prijateljem sa fakulteta koji je bogat i pozajmiće joj novac. Na drugom kraju grada, nakon dužeg razmišljanja i Nadidinog ubedjivanja Burhan ipak odluči dati novac za unuka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


4 epizoda
Burhan sa porodicom odlazi na porodični izlet. Zlobna Fusun nagovara Nadidu da stavi svoj dijamantni broš koji nije dugo nosila, pretpostavljajući da ga je odnela Šeherezadi. Čim čuje kako Burhan govori svom sinu Ali Kemalu ( njenom mužu ) da će osigurati novac za lečenje unuka, Fusun pobesni jer želi da njen sin bude Burhanov jedini unuk ( Fusun je trudna I nosi muško dete ). Onur govori Keremu da se nakon sinoćnje večeri uverio da sve žene žele samo novac i moć, a ne ljubav, te mu prizna da je platio devojci da provede noć sa njim. Šeherezada zbog sinove terapije opet zakasni na sastanak.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *