1001 noć – 154. i 155. epizoda – Šeherezada i Onur se pomire, Ali Kemal saznaje da ga je Fusun prevarila!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 154. i 155. epizoda – Šeherezada i Onur se pomire, Ali Kemal saznaje da ga je Fusun prevarila!

By  | 

Šeherezada i Onur se pomire, Ali Kemal saznaje da ga je Fusun prevarila!

154: Sada, kada su opet zajedno, Onur prizna Šeherezadi zbog čega je unajmio čoveka da je prati. Ali Kemal je nestao jer je saznao za Fusuninu prevaru sa slikarom. Kerem i Benu opet će se posvađati, baš kao i Burak i Sezen, čiji brak visi o koncu. Deonice firme Binjapi preko noći su doživele veliki pad, a zbog Edinih zakulisnih igrica, i radnici su saznali da su obe banke s kojima firma radi – bankrotirale. Sasvim iznenada između Šeherezade i Benu dolazi do neočekivane svađe.

155: Fusun i Nadide pronađu Ali Kemala kako u hotelskoj sobi obuzet ludilom drži pištolj uperen u svoju bivšu suprugu jer više ne može živeti s činjenicom da ga je prevarila sa slikarom. Međutim, Ali Kemal prisloni pištolj sebi na glavu, a njegovu nameru prekine Nadidin plač i molba da ne oduzme sebi život. Benu se oseća krivom što je povredila Šeherezadu i Kerema. Burak se ne može pomiriti sa Sezeninim iznenadnim nestankom. Burhan će dati iznenađujuću finansijsku ponudu firmi Binjapi, koja je u strašnoj ekonomskoj krizi, a zauzvrat traži da im postane poslovni partner u Rusiji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *