1001 noć – 52. i 53. epizoda – Ali Kemal napušta Fusun i porodicu!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 52. i 53. epizoda – Ali Kemal napušta Fusun i porodicu!

By  | 

Ali Kemal napušta Fusun i porodicu!

52: Kerem i Zafer nisu zadovoljni hapšenjem dvojice plaćenika i žele da se naručilac ubistva kazni. Još jednom se nalaze sa Sabahatinom koji im ispriča da Dželil Karabaš ima glupog sina Kenana koji pati za osvetom svog oca. Kerem takođe saznaje da je njegov brat, Burak, već dvanaest dana u marokanskom pritvoru zbog krijumčarenja vrednih istorijskih predmeta. Onur se oseća bolje i vraća se na posao. Burhanov advokat poseti Džansel kako bi je nagovorio da vrati stan koji joj je Ali Kemal poklonio.

53: Keremovo srce je slomljeno nakon Šeherezadinog priznanja da voli Onura, a Benu gubi svaku nadu u ljubav s Keremom. Ali Kemal ponovno odluči ostaviti Fusun kada sazna da je Džanselina trudnoća rizična te zatraži očevu dozvolu da napusti porodicu. Seval jako brine što se Kerem zatvara u sebe. Fusun proživljava krizne trenutke zbog Ali Kemalovog odlaska, a Burhan i Nadida su bespomoćni. Peride ne uspeva sprečiti sinovo venčanje pa odluči upozoriti Šeherezadu da ne žudi za bogatstvom porodice Aksal jer ga nikad neće dobiti…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *